10 daagse AirCruise Eastern Experience Afbeelding 10 daagse AirCruise Eastern Experience
10 daagse AirCruise Eastern Experience ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen

10 daagse AirCruise Eastern Experience

***

De AirCruise is een geheel nieuwe manier van rondreizen, met een vliegtuig in plaats van per touringcar of huurauto. En dat ook nog eens voor dezelfde of zelfs een goedkopere prijs. Tijdens een AirCruise ruilt u de weg in voor de lucht en uren in een touringcar in een aantal minuten aan boord van een privevliegtuig. Wij bieden deze unieke manier van reizen aan omdat wij begrijpen dat uw tijd beperkt is en u graag...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - New York

U vertrekt vanaf Schiphol naar New York. Na aankomst op de luchthaven van New York gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel vlakbij Madison Square Garden en het Empire State Building. Indien u vroeg in uw hotel aankomt, heeft u gelegenheid om alvast de sfeer van New York op te snuiven. De komende 3 nachten verblijft u in New York.

Dag 2 & 3: New York

De komende 2 dagen heeft u volledig vrij te besteden in deze enorme en wereldberoemde stad! De stad die nooit slaapt, the Big Apple, de stad zonder het World Trade Center, de stad van mega-warenhuizen als Macys, Saks Fifth Avenue en Bloomingdales. Het is aan te bevelen om de stad te voet verkennen. Op die wijze doet u de meeste indrukken op als u loopt op Times Square en door Little Italy of Chinatown. U moet beslist naar Ground Zero gaan om zelf te ervaren wat nine-eleven veroorzaakt heeft. Lunchen in the Village is een aanrader en s avonds heeft u de keuze uit elke keuken die de wereld rijk is! U kunt nog meer uit uw vakantie halen wanneer u een keuze maakt uit onze bij te reserveren extras zoals een New York City Pass, een dinercruise, helikoptervlucht of een theatervoorstelling!

Dag 4: New York - Niagara Falls

Al vroeg in de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het AirCruise meeting point op Manhattan, waar u de rest van uw internationale gezelschap ontmoet. U rijdt in ongeveer een uur van Downtown New York naar Morristown Airport New Jersey waar u aan boord gaat van het privevliegtuig. In ongeveer 1 uur vliegt u naar de grens met Canada en landt u nabij de Niagara Falls. Tijdens de vlucht krijgt u een Amerikaans ontbijt geserveerd. Na aankomst wordt u opgewacht door een luxe touringcar en naar de Canadese kant van de watervallen gebracht. Voordat u aan boord gaat van de Maid of the Mist heeft u de mogelijkheid langs de watervallen te wandelen. Niets zal u echter zo dichtbij The Falls brengen als de activiteiten die u vandaag zal ondernemen. Nadat u uw blauwe regenjas heeft aangetrokken gaat u aan boord van een van de Maid of the Mist boten om zowel de Amerikaanse watervallen, de American en Bridal Veil Falls, alsook de Canadese, Horseshoe Falls, te zien. De allereerste Maid of the Mist vaarde in 1846 als een ferry tussen de Canadese en Amerikaanse kanten. Tijdens de Journey Behing the Falls tocht krijgt u de mogelijkheid door de tunnels de wandelen achter de Canadese Horseshoe Falls en zelfs deze indrukwekkende watervallen aan de achterkant naar beneden te zien komen. Na de Creation of Niagara Falls, een 4-D film, en een bezoek aan het IMAX Theater en Daredevil Gallery komt u nog meer te weten over dit indrukwekkende natuurverschijnsel en welke personen, in niet meer dan een houten ton, de watervallen hebben getrotseerd. Een spannende dag waarna u tijd heeft om even bij te komen in uw hotel voordat u opgewacht wordt voor een heerlijk diner met uitzicht op de wereldberoemde Niagara Falls. De komende 2 nachten verblijft u aan de Canadese kant van de Niagara watervallen.

Dag 5: Niagara Falls - Toronto - Niagara Falls

Na een heerlijk ontbijt met uitzicht over de watervallen begint uw volgende avontuur en zet u koers per luxe touringcar naar de grootste stad van Canada, Toronto. Het is de entertainment, culturele en financiele hoofdstad van Canada. In ca. 1 uur rijdt u naar de stad waarna u direct begint met uw kennismaking met deze indrukwekkende stad. In de beroemde CN Tower schiet u naar de top, ca. 553 meter hoog, en heeft u een prachtig uitzicht! De toren werd in 1976 geopend en was daarmee s werelds hoogste vrijstaande gebouw en s werelds hoogste toren. Lunchen en winkelen kunt u geheel op eigen gelegenheid doen in het stadje Niagara on the Lake. In de middag bezoekt u een wijngaard voor een lokale wijnproeverij en Brocks monument en de Floral Clock. Aan het einde van de dag keert u terug naar uw hotel nabij Niagara Falls, met een heerlijk diner als afsluiting van een wederom bijzondere indrukwekkende dag.

Dag 6: Niagara Falls - Lancaster

U neemt afscheid van Canada en wordt, na het ontbijt, terug naar de Amerikaanse kant gebracht. Nadat u aan boord bent gegaan van het privevliegtuig vliegt in ca. 40 minuten naar Harrisburg in de staat Pennsylvania. U bezoekt hier de wereldberoemde Hersheys Chocolate World, waar u deze heerlijke chocolade kunt proeven en zelfs de mogelijkheid krijgt om uw eigen reep te maken. Voldaan van de heerlijke chocolade rijdt u het prachtige landschap in van de Amish. De Amish is een mennonitische, rigoristische protestantse geloofsgemeenschap en volgelingen van de Zwitser Jakob Amman. Voor de Amish is het niet alleen een geloof maar een manier van leven en alles draait om de gemeenschap en leven in soberheid. U zult hier geen autos, wasmachines, kranten, radios en televisies vinden. De kleding is, in onze ogen, ouderwets en men gebruikt nog altijd traditionele landbouwmethodes. Tijdens uw bezoek aan deze bijzondere streek in Lancaster krijgt u een rondleiding, onder leiding van een Amish expert, over een boerderij. U zult werkelijk kennismaken met het dagelijks leven van de Amish en hoe zij het land bewerken. Bij de Homestead en school leert u over de cultuur en het erfgoed van de Amish. Als afsluiting zult u genieten van een traditioneel boerderij diner! De komende nacht verblijft u in Lancaster.

Dag 7: Lancaster - Washington DC

Na het ontbijt bezoekt u Harrisburg, de hoofdstad van de staat Pennsylvania. Harrisburg speelde een belangrijke rol in de Amerikaanse geschiedenis, tijdens de Westward Migration, de Civil War en de Industrial Revolution. Gedurende 19de eeuw werd de stad een van de grootste industriesteden van het noordoosten van Amerika, door de aanleg van het Pennsylvania kanaal en later de Pennsylvania Railroad. Aan het eind van de ochtend gaat u aan boord van uw privevliegtuig en vliegt u in ca. 40 minuten naar Washington DC, de hoofdstad van Amerika. DC staat voor District of Columbia, het aparte district, dat alleen de hoofdstad bevat. Tijdens de stadstour leert u nog meer over de Amerikaanse geschiedenis en bezoekt u een aantal zeer belangrijke historische bezienswaardigheden. De National Mall, de Memorial Parks (Koreaans en Vietnamees), Lincoln Memorial, Capitol Hill en The White House, waar momenteel President Obama werkt en woont. Voordat u gaat genieten van het diner heeft u de tijd om alle indrukken te verwerken in uw hotel. U verblijft de komende 2 nachten in Washington DC.

Dag 8: Washington DC

Na een rustig ontbijt gaat u terug in de tijd om een bezoek te brengen aan het huis van Amerikas eerste president. Bij Mount Vernon Estate and Gardens krijgt u een uitgebreide tour van George Washingtons landgoed, dat al in 1960 tot nationaal historisch monument werd uitgeroepen. Langs de Potomac rivier rijdt u naar het nationale museum van de Amerikaanse geschiedenis, waar u een nog beter inzicht krijgt in de turbulente en bijzondere geschiedenis van de Verenigde Staten. Tijdens het speciale laatste diner heeft u de mogelijkheid om met uw reisgenoten terug te blikken op een indrukwekkende en zeer bijzondere ervaring!

Dag 9: Washington DC - New York - Amsterdam

Uw bezoek aan Washington DC is nog niet helemaal ten einde. In de ochtend bezoekt u de nationale begraafplaats Arlington, waar vele hele oude maar ook jonge oorlogshelden begraven liggen. Aansluitend bezoekt u ook de Smithsonian Institutions National Air and Space Museum, waar u de grootste collectie van historische lucht- en ruimtevaart voertuigen ter wereld kunt zien. Na een indrukwekkende dag leren over de helden van Amerika en de geschiedenis van de lucht- en ruimtevaart gaat u zelf het luchtruim weer in voor uw vlucht terug naar New York. Na aankomst op Morristown Airport New Jersey wordt u weer naar het verzamelpunt op Manhattan gebracht, waar uw reis ten einde zal komen. Op eigen gelegenheid gaat u naar de luchthaven JFK voor uw vlucht naar Amsterdam.

Dag 10: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Met de AirCruise haalt u nog meer uit uw vakantie: - particuliere kleine luchthavens en vliegtuigen, dus geen lange wachttijden - alle fooien inbegrepen - vervoer in luxe bussen (minder dan 3 jaar oud) - alle attracties inbegrepen tijdens de AirCruise

Inbegrepen highlights - New York - Niagara Falls: Maid of the Mist & Journey Behind The Falls - Toronto: CN Tower, stadstour & wijngaard - Hesheys Chocolate World - Amish Country - Washington D.C.: stadstour met stops bij historische bezienswaardigheden

Bij ons inclusief! - Vluchten per KLM - 8 overnachtingen - Alle omschreven excursies inclusief entreegelden - 6 x ontbijt en 5 x diner - Vervoer per lokale luxe airconditioned touringcar met toilet - Vervoer per privevliegtuig - Begeleiding door deskundige, lokale Engelssprekende gidsen per plaats (van dag 4 t/m dag 9)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

10 daagse AirCruise Eastern Experience 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail