12 daagse AirCruise Western Wonder Afbeelding 12 daagse AirCruise Western Wonder
12 daagse AirCruise Western Wonder ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen

12 daagse AirCruise Western Wonder

***

De AirCruise is een geheel nieuwe manier van rondreizen, met een vliegtuig in plaats van per touringcar of huurauto, en dat ook nog eens voor dezelfde of zelfs een goedkopere prijs. Tijdens een AirCruise ruilt u de weg in voor de lucht en uren in een touringcar in een aantal minuten aan boord van een privevliegtuig. Wij bieden deze unieke manier van reizen aan omdat wij begrijpen dat uw tijd beperkt is en u graag...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Los Angeles

Na aankomst op de luchthaven van Los Angeles haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel nabij de luchthaven waar u de komende 3 nachten zult verblijven. U heeft de komende 3 dagen een huurauto tot uw beschikking om deze op en top Amerikaanse stad te verkennen. Bezoek vanavond al een van de vele bezienswaardigheden die Los Angeles rijk is.

Dag 2 en 3: Los Angeles

Bezoek vandaag bijvoorbeeld 1 van de bekende stranden van Los Angeles; de chique strand scene van LA in Santa Monica of het meer ontspannen maar toch sportieve Venice Beach. Een heleboel winkels en restaurants gecombineerd met een enorm breed strand maken Santa Monica een goede plaats voor het traditionele Californische leven van zon, zee en zand! Op de lange pier vindt u o.a. de draaimolen die in de jaren 70 in de film The Sting werd gebruikt. Voor winkels, restaurants, bioscopen en terrasjes moet u naar de 3rd Street Promenade gaan, een autovrije zone waar het zeer gezellig is. U kunt hier gerust de auto laten staan en ook 's avonds alles te voet verkennen. De beste manier om Venice Beach te ontdekken is langs de boardwalk te lopen. Op de Boardwalk vindt u waarzegsters, straatmuzikanten, de Bodybuilders op Muscle Beach - waar ook Arnold Schwarzenegger ooit zijn spieren oppompte - en de basketbalvelden van de film White man can't jump. Daarnaast biedt LA nog vele andere mogelijkheden om de dag door te brengen. Bijvoorbeeld in een van de grootste filmstudio's ter wereld; the Universal Studios. Een amusementspark werd om de studio's heen gebouwd en het aanbod loopt van achtbanen tot een echte tour achter de coulissen en tussen de studiogebouwen waar nog dagelijks films opgenomen worden. Ook een bezoek aan Beverly Hills is de moeite waard. Filmsterren hebben hier, en in het nabijgelegen Bel Air, hun huizen laten bouwen tijdens de gloriedagen van Hollywood. De beste manier om Beverly Hills te verkennen, is door de residentiele straten te rijden. Beverly Hills heeft sommige van de meest uitbundige dure huizen, hotels en personages van Amerika. Bij het kruispunt van Rodeo Drive en Wilshire Boulevard staat het Regent Beverly Hills Hotel wat wereldberoemd is geworden door de film Pretty Woman. Sluit de dag af in Hollywood. Hollywood is de plaats waar alle dromen kunnen worden waargemaakt. Historische bioscopen zoals het Graumann's Chinese Theater op 6925 Hollywood Boulevard hebben nog wekelijks filmpremieres. Graumann's is al meer dan 75 jaar een bekende plek op Hollywood Boulevard; het indrukwekkende gebouw zelf, de hand- en voetafdrukken van sterren in het cement voor de ingang, de movie star look-alikes op de stoep en het feit dat het theater eens de Academy Awards huisde. Er wordt wel eens gezegd dat als u LA bezoekt en het Graumann's Chinese Theater overslaat, dan hebt u net China bezocht en de Grote Muur gemist. In Graumann's staat vindt u de Hollywood Walk of Fame, met meer dan 2300 bronzen sterren in de stoep met namen van beroemde acteurs en actrices. Alvorens u terug gaat naar uw hotel levert u de laatste avond in Los Angeles uw huurauto weer in.

Dag 4: Los Angeles - Monterey/Carmel

Al vroeg in de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het AirCruise meeting point in het Sheraton Los Angeles Downtown Hotel en vanaf daar wordt u naar de kleine regionale luchthaven gebracht, waar u de groep ontmoet. Vanaf hier begint uw AirCruise en vertrekt u naar Monterey, gelegen aan de spectaculaire US Highway 1. In Monterey bezoekt u de volgende attracties en/of onderneemt u de volgende activiteiten: Monterey Bay Whale Watch cruise, wandeling over Fishersmans Wharf, en rit per bus over de scenic 17 Mile Drive, een stop bij Lobos Point met vele zeeleeuwen en spectaculaire uitzichten over de Pacific Ocean en als laatste brengt u een een bezoek aan Carmel voor shop till you drop in the Barnyard Mall. Aansluitend wordt u naar uw hotel in Monterey gebracht voor het diner en de overnachting.

Dag 5: Monterey/Carmel - San Francisco

Na het ontbijt wordt u weer naar een lokale luchthaven gebracht voor een korte vlucht naar de betoverende stad San Francisco waar u de komende 2 nachten zult verblijven. In San Francisco bezoekt u de volgende attracties en/of onderneemt u de volgende activiteiten: stadstour door San Francisco met o.a. een bezoek aan Nob Hill, Union Square en Chinatown, de grootse Chines stadbuiten China. In de middag heeft u eerst wat vrije tijd om zelf Fishermans Wharf te verkennen en hier ook te lunchen. Aansluitend brengt u, na een mooie boottocht over de baai, een bezoek aan Alcatraz, het voormalig gevangeniseiland waar o.a. Al Scarface Capone, een van de grootste en beroemdste misdagers van de USA, een deel van zijn lange straf heeft uitgezeten. In Alcatraz zaten alleen misdadigers met een zeer hoog ontsnappings-risico. Er zijn slechts 5 personen die ooit de gevangenis zijn ontsnapt en vanaf het eiland het vaste land hebben bereikt en waar men nooit meer iets van heeft vernomen, maar of ze het hebben overleefd is een heel groot vraagteken! Inmiddels is het eiland al jaren een grote toeristische attractie. U eindigt de dag met een diner en overnachting in uw hotel.

Dag 6 : San Francisco

U heeft nog een hele dag in de City by the Bay. Na het ontbijt stap u in de luxe bus een maakt u een schitterende rit over de Golden Gate Bridge naar het stadje Sausolito, waar in de jaren 60 de hippie-beweging is ontstaan. U heeft hier wat vrije tijd om even heerlijk zelf rond te wandelen en een museum te bezoeken. Vervolgens rijdt u verder naar het prachtige park Muir Woods, een National Monument met o.a. vele gigantische Redwood bomen. Na de lunch in Sonoma County bezoekt u ook nog een wijngaard om diverse heerlijke Californische wijnen te proeven. Vroeg in de avond arriveert u weer in uw hotel in San Francisco voor het diner en de overnachting.

Dag 7: San Francisco - Yosemite National Park

Na het ontbijt brengt de bus u weer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Fresno, in de nabijheid van het Yosemite National Park, waar u 1 nacht zult verblijven. U maakt vandaag een zeer afwisselende en schitterende rondrit door het park en bezoekt o.a. de Grizzly Giant, een enorm grote en tussen de 1900 en 2400 jaar oude Giant Sequoia boom, Horse Trail, Upper and Lower Falls, Bridalveil Falls, El Captain, Half Dome en Glacier Point. Na de rondrit wordt u naar uw hotel in het stadje Merced gebracht voor het diner en de overnachting.

Dag 8: Yosemite National Park - Cedar City

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Cedar City in de staat Utah. Cedar City is een klein Western stadje en is een toegangspoort naar de zeer mooie en pittoreske omgeving die u middels een busrondrit zult gaan ontdekken. Vrijwel nergens ter wereld vindt u een meer indrukwekkende verzameling rode rotspartijen van zandsteen, uitgestrekte bergweiden en steile granietrotsen als hier. Overnachting in Cedar City.

Dag 9: Cedar City - Bryce Canyon - Grand Canyon - Las Vegas

Na het ontbijt stapt u in de bus voor een bezoek aan het prachtige Bryce Canyon National Park, een geologisch wonder vol met rode minaretachtige rotsspitsen. Aansluitend vliegt u vanaf de luchthaven van Cedar City naar de wereldberoemde en zeer uitgestrekte Grand Canyon: 446km lang, 29km breed en 1,6km diep. Dit is werkelijk een wereldwonder! Geniet van de panoramische uitzichten en maak vele fotos om nog vaak te kunnen nagenieten. Aan het einde van de middag vliegt u naar de City of glitter & glamour Las Vegas, waar u 2 nachten zult verblijven.

Dag 10: Las Vegas

U maakt vandaag in de ochtend een stadsrondrit o.a. over de beroemde Strip met alle reusachtige hotels, casinos, restaurants, bars en winkelcentra, maar ook door het oude centrum van de stad met de beroemde Freemont Street, waar Las Vegas ooit haar eerste faam heeft vergaard. De rest van de dag is ter vrije besteding in Las Vegas om uitgebreid en rustig te winkelen, wellicht nog een laatste gokje te wagen en een van de spetterende shows te bezoeken. Vandaag eindigt het programma van de AirCruise en deze laatste nacht wordt voor u gereserveerd, zodat u de volgende dag in alle rust aan uw terugreis kunt beginnen.

Dag 11: Las Vegas - Amsterdam

U heeft in de ochtend nog wat tijd om een laatste gokje te wagen en wat laatste inkopen te doen. Aansluitend vliegt u na een onvergetelijke reis boordevol mooie herinneringen weer terug naar Amsterdam.

Dag 12: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Met de AirCruise haalt u nog meer uit uw vakantie: - particuliere kleine luchthavens en vliegtuigen, dus geen lange wachttijden - alle fooien inbegrepen - vervoer in luxe bussen (minder dan 3 jaar oud) - alle attracties inbegrepen tijdens de AirCruise

Inbegrepen highlights - Los Angeles - Monterey: whale-watching en 17 Mile Drive - San Francisco: stadstour, Alcatraz, Golden Gate Park, Sausolito, Muir Woods en wijnproeven in Sonomo Valley - Yosemite National Park: o.a. El Capitan, Half Dome, Glacier Point en Bridalveil Falls - Bryce Canyon National Park - Grand Canyon National Park - Las Vegas: stadstour

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 10 overnachtingen - in Los Angeles 3 dagen huurauto van National; type Compact 4-deurs (Nissan Versa of gelijkwaardig); inclusief ongelimiteerd aantal mijlen, CDW, EP, lokale toeslagen, sales taxes, airport fees, toeslag voor 3 medebestuurders boven de 25 jaar en 1 volle tank benzine - Alle omschreven excursies inclusief entreegelden - 7 x ontbijt en 6 x diner - Vervoer per lokale luxe airconditioned touringcar met toilet - Vervoer per privevliegtuig - Begeleiding door deskundige, lokale Engelssprekende gidsen per plaats (van dag 4 t/m dag 9)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

12 daagse AirCruise Western Wonder 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail