12 daagse groepsrondreis Western Highlights Afbeelding 12 daagse groepsrondreis Western Highlights
12 daagse groepsrondreis Western Highlights ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen

12 daagse groepsrondreis Western Highlights

***

Deze korte groepsrondreis is een perfecte kennismaking met een aantal beroemde hoogtepunten van de westelijke staten van Amerika. U bezoekt de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles en de bijzondere natuur van Yosemite National Park en Grand Canyon National Park. U verblijft in alle steden 3 nachten en heeft dus ruim de tijd om ze ook op eigen gelegenheid en tempo te verkennen. Daarnaast kunt u ter plaaste...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - San Francisco

Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in het centrum, waar u kennismaakt met de reisleiding. U verblijft hier 3 nachten.

Dag 2: San Francisco

Ervaar zelf waarom zoveel mensen hun hart in San Francisco achterlaten! Tijdens een stadsrondrit maakt u kennis met de bezienswaardigheden en de geluiden van deze stad. De middag is ter vije besteding.

Dag 3: San Francisco - Monterey/Carmel - San Francisco (ca. 380 km)

U kunt ter plaatse een excursie reserveren naar de zogenaamde Monterey Peninsula, een van de meest schilderachtige delen van Californie. U bezoekt Monterey's historische Cannery Row, Fishermans Wharf en het Monterey Aquarium. Via het schilderactige Carmel-by-the-Sea, de 17-Mile Drive en Highway US1 rijdt u weer terug naar San Francisco.

Dag 4: San Francisco - Yosemite National Park - Fresno (ca. 470 km)

U verlaat de kust en beklimt de westelijke kant van de Sierra Nevada voor een bezoek aan het prachtige Yosemite National Park. Massieve granieten rotswanden tornen duizenden meters boven deze rustige vallei uit. U kunt deelnemen aan een korte fietstocht. Aansluitend rijdt u verder naar het stadje Fresno voor de overnachting.

Dag 5: Fresno - Las Vegas (ca. 710 km)

U vervolgt uw reis dwars door de uitgestrekte Mojave Desert. Laat in de middag arriveert u in Las Vegas, de City of Glitter & Glamour. Bewonder tijdens een avondwandeling over de Strip de vele enorme hotels, waag een gokje in een van de ontelbare casinos en bezoek een van de vele wervelende shows. U zult zich absoluut niet vervelen! De komende 3 nachten verblijft u in Las Vegas.

Dag 6: Las Vegas - Grand Canyon National Park - Las Vegas (ca. 450 km)

Vandaag maakt u een dagexcursie naar een van de grootste wonderen der natuur: de Grand Canyon. U kunt bijv. een helikoptervlucht door de canyon maken of een rafting trip over de Colorado rivier (ter plaatse extra te reserveren). Ook kunt u een wandeling langs de rand van de canyon maken. Vroeg in de avond arriveert u weer terug in Las Vegas.

Dag 7: Las Vegas - Zion National Park - Las Vegas (ca. 550 km)

Vandaag kunt u een excursie maken naar het Zion National Park (ter plaatse extra te reserveren). Bewonder deze 900m diepe canyon die werd uitgeslepen door de Virgin River over een periode van 13 miljoen jaar. In de loop van de middag keert u weer terug in Las Vegas.

Dag 8: Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles (ca. 450 km)

Dwars door de Mojave woestijn gaat u op weg naar Los Angeles en u maakt onderweg een stop bij het exclusieve woestijnstadje Palm Springs. Aan het einde van de middag arriveert u in Los Angels waar u 3 nachten verblijft.

Dag 9: Los Angeles

Vandaag maakt u een stadstour langs o.a. de stranden van Santa Monica, Olvera Street, Griffith Park en natuurlijk Hollywood met zijn filmsterren. De middag is ter vrije besteding voor bijvoorbeeld een bezoek aan de Universal Studios.

Dag 10: Los Angeles - San Diego - Los Angeles (ca. 400 km)

Vandaag kunt u een excursie maken naar San Diego (ter plaatse extra te reserveren). U reist naar het zuiden en rijdt via San Juan Capistrano en San Clemente richting Mexico. San Diego is de op een na grootste stad van Californie en deze stad staat bekend om zijn milde klimaat het hele jaar door. U maakt hier een korte stadstour. Aan het einde van de middag vertrekt u weer naar Los Angeles.

Dag 11: Los Angeles - Amsterdam

In de ochtend kunt u de laatste inkopen doen of nog even rondwandelen langs het strand. In de loop van de middag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 12: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Inbegrepen highlights - San Francisco & stadstour - Monterey / Carmel (ter plaatse extra te reserveren) - Yosemite National Park - Las Vegas - Grand Canyon National Park - Zion National Park (ter plaatse extra te reserveren) - Palm Springs - Los Angeles & stadstour - San Diego (ter plaatse extra te reserveren)

Bij ons inclusief! - Vliegreis per US Airways - 10 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties in een kamer met bad of douche en toilet. De hotels liggen vlakbij de centra van de steden en in de nationale parken of vlakbij de ingang - Alle omschreven excursies en entreegelden nationale parken - Vervoer per lokale airconditioned touringcar met toilet - Begeleiding door deskundige Nederlandse reisleiding, vanaf de avond op dag 1 tot de aankomst in het hotel op dag 10. U reist in een internationaal gezelschap, dus de reisleiding informeert u tijdens de rondreis in meerdere talen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

12 daagse groepsrondreis Western Highlights 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail