Roadtrip American Eastbound Afbeelding Roadtrip American Eastbound
Roadtrip American Eastbound ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen

Roadtrip American Eastbound

***

Een schitterende rondreis van kust tot kust langs alle hoogtepunten van de Verenigde Staten. Boeiende steden met veel bezienswaardigheden, Grand Canyon, indianen en buitengewone natuurparken maken deze reis tot een herinnering die voor altijd in je geheugen gegrift zal staan!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 San Francisco

Maak op eigen gelegenheid kennis met de majestueuze stad aan de baai, San Francisco. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Alcatraz, alvorens je om 18 uur een welkomst informatie hebt.

Dag 02-03 Yosemite National Park

Deze morgen vertrekken we richting Yosemite National Park. Yosemite Park is bekend vanwege hoge kliffen, kletterende watervallen en allerlei wilde dieren.

Dag 04 Sierra Nevada

Tufstenen rotsen komen uit Mono Lake omhoog als zandkastelen en het is bijzonder kamperen in de overweldigende omgeving van de Sierra Nevada.

Dag 05-06 Las Vegas

Via het desolate Death Valley reis je naar Las Vegas, een bruisende stad van glitter & glamour midden in de woestijn.

Dag 07-08 Grand Canyon

De Grand Canyon biedt je adembenemende vergezichten. Optioneel kun je hier een rondvlucht maken.

Dag 09 Monument Valley

In dit gebied wonen meer dan 200.000 Navajo indianen. Uiteraard zul je hen en hun cultuur leren kennen.

Dag 10 Mesa Verde National Park

In dit park zijn nog oude rotswoningen te ontdekken en vreemde rotsformaties. Wat dacht je van de indrukwekkende Mexican Hat

Dag 11 Santa Fe

Via het Aztec Ruins National Monument reis je verder naar Sante Fe, de hoofdstad van New Mexico. Je kunt je voorstellen dat je teruggaat naar de tijden van het Wilde Westen.

Dag 12 Carlsbad Caverns

Bij zonsondergang vliegen talloze vleermuizen weg uit dit grottenstelsel. Een spectaculair gezicht.

Dag 13 San Antonio

Genoeg tijd vandaag om de Alamo te bezoeken, een 18e eeuws fort dat geheel gereconstrueerd is.

Dag 14 Houston

NASA Space Center is een bezoek meer dan waard.

Dag 15-16 New Orleans

Langs de oevers van de Mississippi ligt deze stad, bekend vanwege de jazz, architectuur en goede keuken.

Dag 17 Memphis

We vertrekken naar de stad van de blues. De stad is niet alleen bekend om zijn muziek. Martin Luther King werd hier in 1968 vermoord. Ook kun je een bezoek brengen aan het graf van Elvis Presley op zijn landgoed Graceland.

Dag 18 Nashville

Na de jazz stad New Orleans en de blues in Memphis is het nu de beurt aan Country & Western muziek om je reis een muzikaal tintje te geven.

Dag 19-21 Washington D.C.

De hoofdstad van de VS heeft alle bezoekers genoeg te bieden. Capitol Hill, mooie parken, Witte Huis en Lincoln Memorial.

Dag 22 New York

Via Philadelphia kom je in de meest levendige stad. Aan je geweldige reis dwars door de Verenigde Staten is een einde gekomen, al kun je je reis natuurlijk altijd met een paar dagen verlengen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Ontbijten en diners uit maaltijdenpot via local payment Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment USD 50 per week Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds Visumkosten



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Roadtrip American Eastbound 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail