Southwest Adventure Self Drive Afbeelding Southwest Adventure Self Drive
Southwest Adventure Self Drive 16 dagen 3 sterren ***
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Rondreizen

Southwest Adventure Self Drive 16 dagen 3 sterren

***

plane hotel car




Dag 01 Los Angeles






Welkom in Los Angeles, the 'city of Angels'. Na aankomst in Los Angeles haal je de auto op bij het Alamo verhuurkantoor op de luchthaven en vertrek je naar je hotel in de stad. Verken vanmiddag alvast de wereldberoemde straten en wijken van LA zoals Rodeo Drive, Beverly Hills, Hollywood en Venice Beach!






Dag 02 Arizona Border






Verruil vandaag de hectiek van de stad voor de rust van de woestijn. Vannacht geen neon reclames, maar een heldere sterrenhemel als je gaat kamperen op de grens met Arizona. Neem onderweg een kijkje bij de oude Londen Bridge, die bij Lake Havasu steen voor steen in originele staat weer is opgebouwd.






Dag 03-04 Grand Canyon






Je rijdt verder naar het bekendste natuurwonder van de VS; de Grand Canyon. Hier verblijf je twee nachten en hebt zo ruim de tijd om al wandelend de Canyon te verkennen. Geniet van de uitzichten en ervaar de spectaculaire zonsondergang. Voor iets meer spanning neem je een helikoptervlucht over de Grand Canyon.






Dag 05 Lake Powell






Al kronkelend vervolgt de route zich naar Glen Canyon/Lake Powell. Onderweg kun je nogmaals genieten van de meest fantastische uitzichten over de het ongerepte landschap. Lake Powell is een enorm, prachtig meer waar je de mogelijkheden hebt om verschillende watersportactiviteiten te beoefenen.






Dag 06 Monument Valley






Je eindbestemming van vandaag is Monument Valley. Deze vallei is onderdeel van het grootste indianenpark in de VS en een thuis voor meer dan 200.000 indianen van de Navajo stam. De naam van de vallei is tot stand gekomen door de gigantische zandstenen formaties die er te vinden zijn.






Dag 07-09 Moab






Je rijdt verder de staat Utah in op weg naar Moab, de uitvalsbasis voor een bezoek aan de Nationale Parken van Arches en Canyonland. Unieke door erosie gevormde roodstenen rotsformaties domineren het landschap, waar het koude water van de Colorado rivier doorheen kronkelt.






Dag 10 Bryce Canyon National Park






Bryce Canyon is niet het grootste park, maar behoort voor velen wel tot de mooiste parken van het westen van de VS. Eeuwenlange erosie heeft hier prachtige kalksteen formaties gevormd in duizenden bogen en doolhoven, die ook 'Hoodoos' worden genoemd.






Dag 11-12 Zion National Park






Met zijn uitzinnige watervallen en kliffen, is het Zion National Park een van de mooiste en dynamische plekken van Amerika. Er is een grote varieteit in paden die te bewandelen zijn. Kies het pad dat voor jou geschikt is en begin aan een bijzondere wandeling.






Dag 13-14 Las Vegas






Het gokparadijs van de wereld Las Vegas staat vandaag op het programma. Er is voor iedereen wel wat te doen in Las Vegas; speelhallen, casino's, winkelcentra, pretparken, geweldige shows en voorstellingen en ga zo maar door. Beproef nu zelf je geluk, maar laat je niet verleiden door Las Vegas!






Dag 15-16 Los Angeles






Dwars door de Mojave woestijn rijd je terug naar Los Angeles, waar je op dag 16 de huurauto inlevert op de luchthaven en jouw avontuur eindigt.






Inclusief






Autohuur Accommodatie Sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 





Exclusief






Intercontinentale vluchten Maaltijden Extra driver Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Southwest Adventure Self Drive 16 dagen 3 sterren 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail